Via Catalana per la Independència

tram 261 20130919 1912889285Aquest passat 11 de setembre de 2013 vaig formar part dels més de 800 fotògrafs encarregats d'inmortalitzar en una Gigafoto la cadena humana de més de 400 quilòmetres de recorregut i que va passar per més de 86 municipis del Principat, dins els actes organitzats per l'Assemblea Nacional Catalana.

El circuit de la Via Catalana recorre el litoral del Principat i discorre entre El Pertús i Alcanar. Un traçat que ha estat escollit sota diferents criteris: 

És la columna vertebral dels Països Catalans seguint l'antiga Via Augusta. Així la gent del País Valencià i la Catalunya Nord, tot i ser dia feiner, podran continuar el recorregut pel seu territori. Les Illes Balears podran realitzar actes en paral·lel de manera simultània.
Les vies emprades són de fàcil accés per a la majoria de la població i presenta un recorregut bàsicament pla i lineal, assequible per a les persones amb mobilitat reduïda.
Arriba al gruix de la població i, especialment, a les zones on hi ha més gent a sumar i a implicar en el procés.
Garantim la mobilitat de vehicles que van a o vénen d'altres punts d'Europa, així no interferim en el seu dia a dia.
Segueix el recorregut d'exemples clars de la manca d'inversió de l'Estat espanyol en infraestructures a Catalunya com la N-340, la N-II i el corredor mediterrani ferroviari.

Reportatge d'alguns moments del dia en el tram 261 al seu pas per Torredembarra i Clarà.